Τα νέα των μελών μας

FORUM Α.Ε: Ξεκίνησαν δυναμικά οι προετοιμασίες για την έκθεση Xenia 2018

 

undefined

 

Σε δυναμική τροχιά εκκίνησης μπήκε ήδη η Xenia 2018, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. 

Με παρακαταθήκη την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η Xenia 2017,οι προετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση της έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα το ενδιαφέρον από την προμηθευτική αγορά για συμμετοχή είναι τεράστιο. H Xenia 2018, με ακόμα πιο ανανεωμένες οργανωτικές δομές, με καινοτόμα project και ακόμα πιο στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και με ένα πλήθος ημερίδων αποκλειστικά για τους ξενοδόχους, θα επιβεβαιώσει για ακόμα φορά τον ηγετικό της ρόλο στην διαμόρφωση των εξελίξεων στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας. 

Σε 3.500 δυνητικούς εκθέτες εστάλη το έντυπο εκθετών

Δυναμικά έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες της Xenia 2018, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, σχεδιάστηκε και εστάλη το “Έντυπο Εκθετών” σε περισσότερους από 3.500 δυνητικούς εκθέτες της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου. Το έντυπο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες -είδη εκθεμάτων, κόστος και κατηγορίες περιπτέρων κ.λ.π – προκειμένου οι επιχειρήσεις να αποφασίσουν για την παρουσία τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την Τουριστική Βιομηχανία στην χώρα μας. Συνεχίζοντας τη διαχρονικά ανοδική πορεία της, η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 500 εκθέτες και πάνω από 40.000 επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ θα καταλάβει 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

  undefined

Η Xenia 2018 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Η Xenia 2018 θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά σε ημερομηνίες στρατηγικά επιλεγμένες έτσι ώστε να επιτρέψουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών και όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα ξεπεράσει τα ίδια της τα ρεκόρ σε εκθέτες και επισκέπτες. Πλήθος επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού αλλά και ευρύτερου κλάδου του τουρισμού θα περάσουν τις πόρτες της προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και τις υπηρεσίες ενώ με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, που θα καταλάβουν 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, καθώς και την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, είναι σαφές ότι η Xenia 2018 θα αποτελέσει και αυτή την φορά την μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας.

 undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο