Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: www.horecaexpo.gr – Σε 11 γλώσσες το νέο site της HORECA!

Η μεγάλη διεθνής έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, HORECA, εγκαινίασε τον διαδικτυακό της τόπο (www.horecaexpo.gr), ένα σύγχρονο site, απόλυτα λειτουργικό, το οποίο παρέχει στον επισκέπτη, αλλά και εκθέτη της ΗΟRECA 2012, πολύτιμες πληροφορίες για την έκθεση.

Με ένα σύγχρονο κι εντυπωσιακό σχεδιασμό, περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες ενότητες για τους τομείς που θα αναπτυχθούν στην 7η HORECA, για τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και στοιχεία για προηγούμενες διοργανώσεις.

Το site θα ενημερώνεται καθημερινά, ενώ εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός πως παρέχει δέκα διαφορετικές επιλογές γλώσσας πέρα από τα ελληνικά (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βουλγαρικά, τούρκικα, ρουμανικά, αλβανικά, κροατικά, σερβικά και Π.Γ.Δ.Μ.).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο