Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: To Future Ηotel White στην 6η HORECA 2011

Το «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» σας περιμένει και πάλι στη HORECA, τονίζοντας την ανάγκη παρακολούθησης των νέων τάσεων στο design από διεθνώς καταξιωμένους αρχιτέκτονες και designers. Η αγνότητα, η ελευθερία και η… άποψη συνθέτουν τον ορισμό της νέας τάσης, αυτής του απόλυτου λευκού. Για τους εμπνευστές, όμως, της «WHITE άποψης» το όνομα του συγκεκριμένου σχεδιαστικού ρεύματος δεν υποδηλώνει μόνο το χρώμα. Το WHITE Hotel είναι το ακρωνύμιο των πέντε αξιών που πρέπει να ακολουθεί ο σχεδιασμός των υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών φιλοξενίας:

• Wellness, που σημαίνει ευεξία,
• Hospitality που είναι η φιλοξενία,
• Innovation που δηλώνει την καινοτομία,
• Technology για τη σύγχρονη τεχνολογία,
• Ecology για τη φιλικότητα στο περιβάλλον. 

Αυτές οι αρχές αποτελούν τη φιλοσοφία που οι σχεδιαστές του WHITE φρόντισαν να αναδείξουν μέσα από το στιλ και τη λειτουργικότητα των προτάσεων, τις εξειδικευμένες κατασκευές, την υψηλή τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά που προτείνουν ειδικά για την έκθεση και το μεγάλο κοινό της, ως προτάσεις καινοτομίας και υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο