Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: Θα ξεπεράσουν τους 400 οι εκθέτες στην 8η HORECA 2013!

 

Στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία η ΗΟRECA, σε αντίθεση με τις περισσότερες εκθέσεις στην Ελλάδα, κατορθώνει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να αυξάνει χρόνο με το χρόνο όλα τα μεγέθη της. Έτσι η 8η HORECA, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2013, θα είναι μεγαλύτερη και πληρέστερη από κάθε άλλη φορά αφού πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτήν πάνω από 400 εκθέτες ενώ αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες της ευρύτερης περιοχής!  

Η εμπιστοσύνη της προμηθευτικής αγοράς στην έκθεση μπορεί να χαρακτηριστεί παροιμιώδης αφού το νούμερο των εκθετών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2013, έχει ξεπεράσει τους 250, καλύπτοντας περισσότερα από 14.000 τ.μ. καθαρής εκθεσιακής επιφάνειας!

Φέτος, η HORECA, που έχει γράψει τη δική της λαμπρή ιστορία στο χώρο των επαγγελματικών εκθέσεων, θεωρείται βέβαιο πως θα κινητοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στοχευμένους επισκέπτες που σκοπεύουν να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, ζώντας από κοντά τον παλμό της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα για τον Τουρισμό και τη Μαζική Εστίαση. Η 8η HORECA θα διατηρήσει τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές της οργάνωσής της και μέσα από πληθώρα συνεργειών, events, σεμιναρίων και εκδηλώσεων, είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει για ακόμη μια χρονιά στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.