Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του SCAE στην 6η HORECA 2011

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του SCAE ΕΛΛΑΔΟΣ όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ για το 2011 θα διεξαχθούν στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης HO.RE.CA. (3-6 Φεβρουαρίου, EXPO ATHENS).
Η απόφαση αυτή του παραρτήματος του SCAE (Specialty Coffee Association Europe) στην Ελλάδα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ολοένα και αυξανόμενη διεισδυτικότητα της έκθεσης HO.RE.CA. στην αγορά της Καφεστίασης.

Ο SCAE ΕΛΛΑΔΟΣ, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης καθώς και το περιοδικό «SNACK & COFFEE», το οποίο θα είναι ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας, φιλοδοξούν να αναδείξουν τα Πρωταθλήματα αυτά ως το κορυφαίο κομβικό γεγονός στην προσπάθεια αναβάθμισης του ποιοτικού καφέ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν τα Πρωταθλήματα:
Καλύτερος Έλληνας Barista
Καφές & Αλκοόλ
Ελληνικός Καφές/Ibrik
Cupping

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία FORUM AE, τηλ. 2105242100, φαξ 2105246581, info@forumsa.gr, www.forumsa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο