Τα νέα των μελών μας

Forum Α.Ε: Μία νέα premium ιστοσελίδα για την έκθεση Xenia 2017

undefined

 

Η Forum Α.Ε, εταιρία ηγέτης στην διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων λάνσαρε τη νέα, εύχρηστη και λειτουργική ιστοσελίδα της premium αποκλειστικά στοχευμένης στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεσης, Xenia 2017.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να παραμένει πάντα τεχνολογικά επίκαιρη και να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο τόσο τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες της έκθεσης, η Forum Α.Ε εγκαινιάζει δυναμικά την παρουσία της Xenia 2017 στο διαδίκτυο, με την ιστοσελίδα www.xenia.gr, που έχει ως στόχο να προσφέρει αξιόπιστες και ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες στους προμηθευτές του ξενοδοχειακού κλάδου που θέλουν να συμμετάσχουν στην έκθεση ή στους επιχειρηματίες που θα θελήσουν να την επισκεφτούν. 

Η ιστοσελίδα της Xenia 2017,  www.xenia.gr, δίνει την δυνατότητα στους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν σχετικά με την ιστορία της, την δυναμική της στον χώρο των εκθέσεων που είναι αφιερωμένες στον Ξενοδοχειακό κλάδο, τους τομείς των εκθεμάτων αλλά και να πληροφορηθούν τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής, τους τρόπους πρόσβασης στο Metropolitan Expo, να δουν την κάτοψη του εκθεσιακού χώρου, και να ξεφυλλίσουν on line το έντυπο εκθετών και το έντυπο επισκεπτών. Επίσης, οι έκθετες μέσω της ειδικής κατηγορίας της ιστοσελίδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, ενώ εκθέτες και επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν και στο newsletter. 

Κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να δουν αναλυτικά την λίστα των εκθετών αλλά και να αναζητήσουν τους εκθέτες με διάφορους τρόπους (ανά προϊόν, ανά κατηγορία προϊόντος, αλφαβητικά) αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με τα ξενοδοχεία τα οποία η Forum Α.Ε έχει συνάψει ειδική συμφωνία και θα προσφέρονται ειδικές τιμές διαμονής κατά την διάρκεια της έκθεσης. Στην ειδική ενότητα Press, θα ανεβαίνουν ανά διαστήματα δελτία τύπου και φωτογραφικό υλικό σχετικό με την έκθεση.

Υποστηρίζοντας τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο