Τα νέα των μελών μας

FORUM ΑΕ: Μεγάλος κατασκευαστικός τομέας στη Xenia 2018

undefined

 

Όλες οι λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία θα παρουσιαστούν στον μεγάλο κατασκευαστικό τομέα της έκθεσης Xenia 2018! 

Ο κατασκευαστικός τομέας της Xenia, θα αναπτυχθεί σε μία τεράστια- για έναν μόνο τομέα μία έκθεσης- επιφάνεια των 6.500 τετραγωνικών μέτρων και στόχος είναι να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των ξενοδόχων για σύγχρονες, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις ως προς την κατασκευή, την ανακαίνιση, το designκαι την ενεργειακή θωράκιση των μονάδων φιλοξενίας. 

undefined

122 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου σε 6.500 τ.μ.

Περισσότεροι από 130 εκθέτες -μεταξύ των οποίων οι επιχειρήσεις leadersστον κλάδο τους- θα παρουσιάσουν στο Hall 2 αποκλειστικά στη Xenia 2018 ένα πανόραμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα. Μάλιστα, ήδη 115 εταιρείες του κλάδου έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην έκθεση.

Εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ώστε να λάβουν μέρος στην έκθεση όλες ανεξαιρέτως οι σημαντικές εταιρείες του κλάδου, η Xenia 2018 θα προσφέρει στους επισκέπτες της ένα πανόραμα νέων ιδεών γύρω από τη δόμηση και τη διακόσμηση των ξενοδοχειακών μονάδων κάθε μεγέθους.

undefined

Αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της προς την τουριστική αγορά, η Xenia 2018 θα δώσει την ευκαιρία στους ξενοδόχους αλλά και τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων από όλη τη χώρα να διερευνήσουν όλες τις προσφερόμενες κατασκευαστικές λύσεις και να επιλέξουν εκείνες που ανταποκρίνονται στο ύφος και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο