Τα νέα των μελών μας

FORUM Α.Ε: Κατεβάστε το Mobile app της έκθεσης Xenia 2018!

undefined

 

Η εφαρμογή της έκθεσης Xenia 2018 είναι έτοιμη! Μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα και να οργανώσετε καλύτερη την επίσκεψη σας σε αυτή. Στο mobile app της Χenia 2018, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, για να αποκομίσετε τα μέγιστα από την εμπειρία της επίσκεψής σας. Κατεβάζοντας το mobile app της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την επίσκεψη τους εύκολη και ποιοτική, να αναζητήσουν τους εκθέτες της επιλογής τους, να πληροφορηθούν σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να έρθουν στην έκθεση, να δούνε αναλυτικά τα προγράμματα των παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα το mobile app της έκθεσης περιλαμβάνει: 

  • Λίστα με 500+ εκθέτες, με δυνατότητα αναζήτησης αλφαβητικά, ανά αίθουσα, κατηγορία, προϊόν κτλ. για να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο ενώ παράλληλα θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και τις επιλογές σας σε μία γρήγορη και χρήσιμη λίστα έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε ανά πάσα στιγμή είτε κατά την διάρκεια είτε και μετά την έκθεση.
  • Κάτοψη όλων των αιθουσών για την εύκολη αναζήτηση των εκθετών.
  • Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και τα special projects της έκθεσης και όλα τα προγράμματα των εκδηλώσεων.
  • My Meetings επιλογή: Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει μέσω mailμε τους εκθέτες για να προγραμματίσει μία συνάντηση μαζί του είτε κατά την διάρκεια είτε μετά την έκθεση.
  • Πληροφορίες πρόσβασης: Πληροφορίες για την πρόσβαση στην έκθεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα μέσα μεταφοράς παρεχόμενα από τη διοργάνωση ή μέσω Ι.Χ. των επισκεπτών. Παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με τους Χάρτες Google / Apple, καθιστώντας δυνατή την πλοήγηση μέσω των ομώνυμων εφαρμογών. 

undefined

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή της έκθεσης και να οργανώσετε καλύτερα την επίσκεψη σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.xenia.gr/ekthesi/xenia2018-app/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο