Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Kalimera Breakfast μόνο στην 6η HO.RE.CA. 2011

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ διοργανώνουν  το «Kalimera Breakfast», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 6ης HORECA 2011. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία καίριας σημασίας τόσο για τον τουρισμό όσο και για την προβολή της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό. Ειδικοί γευσιγνώστες, executive chefs μεγάλων 5αστερων ξενοδοχείων, δημοσιογράφοι γεύσης καθώς και εκπρόσωποι παραγωγών   τοπικών προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας το «Kalimera Breakfast» θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τις δυνατότητες αλλά και τα οφέλη των Ελληνικών προϊόντων με σκοπό τη δημιουργία ενός πρωινού που να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις 5της διεθνούς γαστριμαργικής σκηνής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποικίλες δημιουργίες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ θα προταθεί στον ΕΟΤ η υιοθεσία κάποιων από αυτές ώστε να αποτελέσουν τη βάση για ένα ελληνικό πρωινό διεθνών προδιαγραφών.

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία FORUM AE, τηλ. 2105242100, φαξ 2105246581, info@forumsa.gr, www.forumsa.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο