Τα νέα των μελών μας

Forum Α.Ε.: Η FOOD EXPO 2021 έρχεται 29 Μαΐου – 1 Ιουνίου με νέα Hybrid μορφή

 

undefined

 

Η FORUM AE, η εταιρεία που εδώ και 32 χρόνια οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο των επαγγελματικών εκθέσεων στην Ελλάδα, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και εγκαινιάζει τη FOOD EXPO Hybrid 2021. 

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έρχεται με μια νέα υβριδική μορφή, με φυσική παρουσία, αλλά και με ψηφιακή αλληλεπίδραση, μέσω της FOODEXPO B2B Platform.

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία παγκοσμίως και αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης τα ζητήματα δημόσιας υγείας, η νέα και καινοτόμα αυτή μορφή της FOOD EXPO, που εγκαινιάζεται με τη διοργάνωση του 2021, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες.

Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η πρώτη υβριδική έκθεση στη χώρα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές -είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων. 

undefined

Το μέλλον των εκθέσεων ξεκινάει από τη FOOD EXPO Hybrid 2021

Κατά τη διάρκεια της φυσικής έκθεσης, το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να υπάρχουν μεγαλύτεροι διάδρομοι κίνησης, η προσέλευση των επισκεπτών θα είναι ελεγχόμενη και θα έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα προστασίας για εκθέτες και επισκέπτες. Ακόμη, θα προσφέρονται νέες επιλογές συμμετοχής στους εκθέτες μέσω προκαθορισμένων stands.

Η παράλληλη, ψηφιακή μορφή της FOOD EXPO 2021 θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους διεθνείς food traders, που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της FOOD EXPO B2B Platform, της digital πλατφόρμας που εγκαινίασε φέτος η FORUM SA και η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021, όχι μόνο με τους hosted buyers της έκθεσης, αλλά και με χιλιάδες αγοραστές τροφίμων & ποτών την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι πολύ πιθανόν να μην μπορούν να ταξιδέψουν για να επισκεφτούν την έκθεση.

Physical έκθεση

  • Μεγαλύτεροι διάδρομοι κίνησης
  • Ελεγχόμενη προσέλευση επισκεπτών
  • Ειδικά μέτρα προστασίας
  • Νέες επιλογές συμμετοχής με καθορισμένα stands
  • Προβολή εκθέτη στην digital πλατφόρμα
  • Business networking με food traders
  • Οne to one meetings μέσω video call
  • Δυνατότητα επικοινωνίας και μετά την έκθεση

undefined

Digital έκθεση

Ποια είναι τα οφέλη της FOOD EXPO B2B Platform;

Οι εκθέτες της FOOD EXPO 2021 θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της FOOD EXPO B2B Platform να δημιουργήσουν εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους. Θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one to one meetings με key buyers από όλο τον κόσμο και να κάνουν business networking με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Παράλληλα, μέσα από την B2B Platform, οι διεθνείς food traders θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, αλλά και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών. Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την πραγματοποίησή της. 

Στοχευμένο marketing plan για προσέλκυση ξένων αγοραστών

Η FORUM ΑΕ διαθέτει μία τεράστια βάση με επαφές σημαντικών αγοραστών, από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, στην οποία θα επικοινωνήσει την FOOD EXPO B2B Platform μέσω email marketing campaign και την νέα Hybrid μορφή της έκθεσης.

Με ένα ισχυρό marketing plan, η FOOD EXPO Hybrid 2021 αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους σημαντικούς αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, με στόχο να εγγραφούν στην B2B Platform και να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες της και να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες μαζί τους.

Τέλος, μέσα από τη δημιουργία της B2B Platform και τις νέες digital επιλογές που δίνει η hybrid μορφή της έκθεσης, δίνει τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες ακόμα και αν δεν πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας η φυσική έκθεση, να μπορέσουν να κάνουν τις επαφές που θέλουν και να συνεχίσουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο