Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: Η 7η HORECA 2012 στο Metropolitan Expo

Η επόμενη 7η Διεθνής Έκθεση HORECA θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO μετά από την οριστικοποίηση της σχετικής συμφωνίας της διοργανώτριας εταιρείας FORUM AE με τη Διεύθυνση του εν λόγω εκθεσιακού κέντρου.

Η HORECA είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση στην Ελλάδα για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, η μόνη που ενώνει σε ένα κορυφαίο εμπορικό γεγονός όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Γαστρονομίας συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση του Τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Η διοργάνωση της HORECA στο υπερσύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της έκθεσης και θα της δώσει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και έξω από τα σύνορα της χώρας μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο