Τα νέα των μελών μας

FORUM ΑΕ: Χρυσό βραβείο για την HORECA στα Tourism Awards 2018!

undefined

 

H έκθεση HORECA πήρε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event, στα Tourism Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου και παρευρέθησαν περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου.

Η βράβευση της έκθεσης HORECA από τον σημαντικό για τον κλάδο θεσμό των Tourism Awards επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τον κομβικό ρόλο που έχει παίξει η έκθεση HORECA, όλα αυτά τα χρόνια στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί σήμερα το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

undefined

Την τελετή διοργάνωσε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Το βραβείο εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας FORUM ΑΕ, παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της, κύριος Θανάσης Γιαλούρης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο