Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Future Hotel on the web στην 8η HORECA!

Στον ταχύτατα εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο oι τεχνολογίες αιχμής και το Internet έχουν καταστεί ζωτικά στοιχεία για την επιτυχία του σύγχρονου ξενοδοχείου, αφού σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των ταξιδιωτών αποφασίζουν πλέον για τις διακοπές ή τα επαγγελματικά τους ταξίδια μέσω Ίντερνετ.

Έχοντας αντιληφθεί τις σύγχρονες εξελίξεις, η έκθεση HORECA στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσής της, (8-11 Φεβρουαρίου 2013 – Μetropolitan Expo) θα πραγματοποιήσει ένα καινοτόμο event με στόχο να οδηγήσει τον ξενοδόχο ασφαλώς στα μυστικά μονοπάτια της νέας ψηφιακής εποχής.

Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να παρουσιαστούν τα εργαλεία και οι δυνατότητες μεγιστοποίησης του οφέλους για τον Έλληνα Ξενοδόχο, από την αξιοποίηση όλων αυτών  που του προσφέρουν οι νέες ιντερνετικές τεχνολογίες (Smartphones Apps, Online Tour Operators, Social Media, κ.λπ). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν διαλέξεις, workshops και διαδραστικές εφαρμογές καλύπτοντας τις παρακάτω θεματικές ενότητες: 
 • Νέες τάσεις στην ψηφιακή προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
 • Ο σύγχρονος ξενοδόχος αντιμέτωπος με τα εργαλεία της ιντερνετικής εποχής (social media, deal sites, mobile marketing, Smartphones Apps).
• Ανάπτυξη και προώθηση ενός σύγχρονου διαδικτυακού τόπου
 • Συστήματα οnline κρατήσεων, διαχείριση online καναλιών και βελτιστοποίηση εσόδων 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.