Τα νέα των μελών μας

Forum Α.Ε.: FOODTECH 2021 – Προχωράνε δυναμικά οι προετοιμασίες!

 

undefined

 

Mε εξαιρετική δυναμική και την στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, προχωράνε οι προετοιμασίες για την FOODTECH 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία 13-16 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. 

Με τη συμμετοχή 250 Ελλήνων και ξένων εκθετών και στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση 20.000 επισκεπτών από την Ελλάδα και 300 Hosted Buyers από το εξωτερικό, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. 

undefined

Οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου ψηφίζουν FOODTECH

Στην FOODTECH 2021 θα συμμετάσχουν ως εκθέτες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους στη FOODTECH 2021 πάνω από 80 ελληνικές και ξένες εταιρείες, ενώ ο συνολικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να φτάσει τους 250. Ανάμεσα στις εταιρίες που ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση ξεχωρίζουν αρκετές σημαντικές επιχειρήσεις, όπως: ACMON GROUP, ADVANCE FOOD TECHNOLOGIES, ALPHA LABELS, AVENCO, EUROPACK, INNOVA, KAPELIS PACKAGING, MULTIVAC, NOVA PACKAGING, PLASTIMAK, PROFAN MOTION ,SABO, SILGAN CLOSURES, SIVVAS, URSCHEL HELLAS, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ., ΓΑΒΑΛΑΣ-EUROINOX, ΘΕΟΔΩΡΟΥ GROUP, Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΜΑΚΕΛΗΣ Ν.Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΤΣΙΜΗ κ.α. 

Δείτε όλους τους εκθέτες που έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην έκθεση εδώ 

300 Hosted Buyers, 4.500 B2B meetings 

Συνεχίζοντας την εξωστρεφή της δράση, η FOODTECH 2021 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 300 ποιοτικούς και σημαντικούς ξένους αγοραστές – οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες της – ώστε να καθιερωθεί με σταθερά βήματα ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

undefined

Τεχνογνωσία & καινοτομία στο FOODTECH Lab

Κατά τη διάρκεια της FOODTECH 2021 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο stage ενημερωτικά workshops από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry, όπως: 

  • Τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία στην παραγωγή και συσκευασία τροφίμων και ποτών.
  • Παραγωγή ασφαλών τροφίμων σύμφωνα με της απαιτήσεις της post covid εποχής.
  • Τρόποι εξοικονόμησης και αυτονομίας των μονάδων παραγωγής και επεξεργασίας.
  • Αντικατάσταση πλαστικών στις συσκευασίες με υλικά που «σέβονται» τις σύγχρονες κοινωνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις.
  • Παρόν και μέλλον του βιομηχανικού ψηφιακού μετασχηματισμού.
  • Διεθνείς τάσεις, νέες απαιτήσεις και νομοθεσία για την συσκευασία τροφίμων και ποτών. 

Σημαντικές συνέργειες από την παράλληλη διοργάνωση με την ARTOZA

Η παράλληλη διοργάνωση της FOODTECH με την ARTOZA, έχει ευρύτατη αποδοχή στην αγορά, όπως προκύπτει και από τη σχετική έρευνα και θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό σημαντικών και στοχευμένων επισκεπτών από όλους τους κλάδους της ευρύτερης επισιτιστικής αγοράς. Έτσι, οι εκθέτες και οι επισκέπτες και των δύο εκθέσεων θα ωφεληθούν τα μέγιστα από τις συνέργειες που θα δημιουργήσει η συνδιοργάνωση αυτή. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο