Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η FOOD EXPO Digital 2021

 

undefined

 

Με τεράστια εμπορική επιτυχία ολοκληρώθηκε η FOOD EXPO Digital 2021, η μεγαλύτερη ψηφιακή έκθεση τροφίμων και ποτών στην χώρα μας, στην οποία συμμετείχαν 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες. Την έκθεση επισκέφθηκαν 3.250 εμπορικοί επισκέπτες, από τους οποίους οι 910 ήταν διεθνείς αγοραστές Τροφίμων και Ποτών.

Κατά τη διάρκεια της ψηφιακής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν 5.065 B2B meetings, μέσω video call ή text chat, με τους εκθέτες, από τα οποία τα 4.100 έγιναν από ξένους αγοραστές, ενώ ανταλλάχθηκαν μεταξύ τους 5.650 ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες. Οι αριθμοί αυτοί επιβεβαιώνουν την επιτυχία της ψηφιακής έκθεσης και αναδεικνύουν τον ηγετικό ρόλο της FOOD EXPO στην αγορά Τροφίμων και Ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

undefined

Εντυπωσιασμένοι  δηλώνουν εκθέτες & αγοραστές 

Η οργάνωση της ψηφιακής έκθεσης ήταν εκπληκτική. Έκανα πολλά b2b meetings και σίγουρα θα συνεργαστώ με 2 προμηθευτές. Θα επισκεφτώ και την φυσική FOOD EXPO 2022.

Ramilya Khimchenko, Sales Representative, ТОО “King Fisher 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσέφερε η πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης. Οι εκθέτες πραγματικά κάλυψαν τις ανάγκες μας.

Ali EL Beltagui, Managing Director, BEL FOR TRADE 

Η FOOD EXPO Digital ήταν εξαιρετική και συνέβαλε στη διεύρυνση του εμπορικού μας δικτύου. Οι αγοραστές που συμμετείχαν ήταν πολύ στοχευμένοι.

Τζιωρτζιώτης Κωνσταντίνος, OwnerCEO, ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ 

Η οργάνωση της FOOD EXPO Digital ήταν άψογη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό τους! H FOOD EXPO και η φυσική και η ψηφιακή αποτελεί παράδειγμα για τις αντίστοιχες εκθέσεις.

Μιχάλης Γεωργάρας, Founder, ΑΕΤΗΕLEON 

 

5.000 επαγγελματίες παρακολούθησαν τα FOOD EXPO Debates

Με επιτυχία στέφθηκαν τα “FOOD EXPO Debates”, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 5.000 άτομα παρακολούθησαν συνολικά και τις πέντε ημέρες τις διαδικτυακές ομιλίες, αλλά και τις γαστρονομικές επιδείξεις των 4 Περιφερειών (Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία) και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μέσα από τα κανάλια της ψηφιακής έκθεσης, αλλά και της FOOD EXPO.

Μπορείτε να δείτε ξανά τις διαδικτυακές εκδηλώσεις “FOOD EXPO Debates” στο επίσημο κανάλι της έκθεσης FOOD EXPO στο Youtube: Food Expo Greece ή στο https://foodexpo.gr/events-21/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο