Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: Έρχεται η μεγαλύτερη HORECA όλων των εποχών!

 

Στην πανηγυρική 10η διοργάνωσή της, που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Φεβρουαρίου 2015, η έκθεση HORECA αναμένεται ώς το γεγονός της χρονιάς! Δεν είναι τυχαίο ότι 8 μήνες πριν την επόμενη διοργάνωση, έχει ήδη προπωληθεί το 95% του εκθεσιακού της χώρου, καλύπτοντας μεγαλύτερη επιφάνεια από ποτέ!

Μέσα σ’ αυτά τα δέκα χρόνια ζωής της, η HORECA μεγάλωσε, “ενηλικιώθηκε” και καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων. Πλέον, έχοντας αποδείξει την αξία της ώς το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας, εξακολουθεί να θέτει ψηλά τον πήχυ, προκειμένου να ξεπερνά κάθε χρονιά τις προσδοκίες όλων όσων συμμετέχουν σ’ αυτή, την περιμένουν διακαώς και φυσικά την επισκέπτονται σταθερά κάθε χρόνο…  

Σήμερα, η ΗORECA συνεχίζει να γιγαντώνει τα μεγέθη της και να καταρρίπτει ένα, ένα, τα ήδη τεράστια ρεκόρ της. Ξεπερνώντας έτσι τα 25.500 τ.μ. αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον σύσσωμης της αγοράς που δραστηριοποιείται στον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο, δικαιώνοντας πέρα από κάθε αμφιβολία την ήδη εξαιρετική φήμη της…

Τεράστια διαφημιστική προβολή!

Η διαφημιστική καμπάνια για τη 10η HORECA 2015 θα είναι αντίστοιχη του μεγέθους της! Έτσι, o προϋπολογισμός της θα ξεπεράσει τις 500.000€, σε όλα τα διαθέσιμα μέσα (με τηλεοπτικά σποτ, ραδιοφωνικά μηνύματα, newsletters, sms, ηλεκτρονική καμπάνια σε δημοφιλή portals και blogs, social media κ.λπ.)

Σημαντικές παράλληλες δράσεις

Για άλλη μια χρονιά η HORECA θα φιλοξενήσει σημαντικά events που ενδιαφέρουν κάθε επαγγελματία του Ξενοδοχειακού κλάδου και της Γαστρονομίας…

Future Hotel Web & Tech

Πλήρως ανανεωμένο, το κορυφαίο event για το e-hotel marketing, τις διαδραστικές εφαρμογές και το hotel management, φέτος θα συμπεριλάβει και τον τομέα της “έξυπνης” τεχνολογίας, ενώ θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων ξένων αναλυτών του web marketing.

* Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Για μία ακόμη χρονιά, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα αναδείξει την ελληνική Γαστρονομία ως αναπόσπαστο κομμάτι του Τουριστικού μας Προϊόντος. Στο πλαίσιο της 10ης HORECA, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που περιλαμβάνει και stage διεθνών προδιαγραφών, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της Μαζικής Εστίασης, με δεκάδες γαστρονομικά events και διαγωνισμούς.

* Beer & Spirit Show

Υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος. το 2ο HORECA Beer & Spirit Show θα περιλαμβάνει σεμινάρια, διαγωνισμούς, εισηγήσεις και επιδείξεις με τη συμμετοχή των μελών της Ένωσης, αλλά και καταξιωμένων επαγγελματιών από το χώρο του bartending και του beer bartending.

* Πρωταθλήματα Καφέ

Οι καλύτεροι Έλληνες baristi θα διαγωνιστούν και πάλι για τον τίτλο του πρωταθλητή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ του SCAE HELLAS

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο