Τα νέα των μελών μας

Forum Α.Ε.: Έρευνα: Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας θα δώσουν και πάλι δυναμικό “παρών” στην HORECA 2022

 

undefined

 

Τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα μεγάλης online έρευνας επιβεβαιώνουν τη μεγάλη σημασία της έκθεσης HORECA για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα του κλάδου της φιλοξενίας. 

undefined

Mε στόχο να σφυγμομετρήσει την πρόθεση των επαγγελματιών του κλάδου του φιλοξενίας να επισκεφτούν την HORECA 2022, η διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης διεξήγαγε πανελλαδική ηλεκτρονική έρευνα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ερευνών και δημοσκοπήσεων Typeform. H έρευνα πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά από τις 26/5/2021 έως τις 08/06/2021 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.719 δυνητικών επισκεπτών της HORECA. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 88,5% των συμμετεχόντων στην έρευνα είναι ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες της επιχείρησης και το 73,2 % έχει την βάση της επιχείρησης τους εκτός Αττικής. 

undefined

Aποτελέσματα έρευνας

Σε ποια κατηγορία ανήκει η επιχείρησή σας;

undefined

Ποια είναι η θέση σας στην επιχείρηση;

undefined

Σε ποια περιοχή βρίσκεται η έδρα της επιχείρησής σας;

undefined

Θεωρείτε αναγκαία για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και της εστίασης τη διεξαγωγή της HORECA 2022 (11-14 Φεβρουαρίου);

undefined

Η επόμενη HORECA θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2022. Πιστεύετε ότι θα είναι ασφαλείς υγειονομικά οι συνθήκες για την διεξαγωγή της έκθεσης;

undefined

Με βάση τα παραπάνω πόσο πιθανό θεωρείτε να επισκεφτείτε την επόμενη HORECA 2022;

undefined

Συμπεράσματα έρευνας

Το γεγονός ότι, οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και έχουν την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων, θα δώσει στην έκθεση για ακόμα μία φορά τεράστια εμπορική αξία, αφού η δυναμική παρουσία τους συνιστά απαραίτητη και καθοριστική προϋπόθεση για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Επίσης, τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά της πρόθεσης επίσκεψης αποδεικνύουν ότι η HORECA συνεχίζει -παρά τον ένα χρόνο απουσίας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών- να αποτελεί για τους επισκέπτες της κορυφαία έκθεση του κλάδου και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης. Eπίσης, το γεγονός ότι το εκπληκτικά μεγάλο ποσοστό του 91,9 % θεωρεί αναγκαία για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα του κλάδου της φιλοξενίας την διεξαγωγή της HORECA 2022, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η HORECA όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει στους επαγγελματίες της φιλοξενίας τα απαραίτητα «εργαλεία» για να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές. Τέλος, τα γενικότερα θετικά αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαιώνουν τον τεράστιο ρόλο, που θεωρούν οι επισκέπτες, ότι θα παίξει η έκθεση στην κάλυψη των απαιτήσεων και των επιχειρηματικών αναγκών τους στην μετά covid εποχή.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο