Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Ειδική Εκδήλωση για τη Μεσογειακή Διατροφή στην 6η HORECA 2011

Η ένταξη της Μεσογειακής Διατροφής στην άυλη κληρονομιά της Ανθρωπότητας, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της UNESCO, δίνει μια άλλη διάσταση στην έτσι κι αλλιώς καθομολογουμένη σπουδαιότητά της.

Η σημασία αυτής της απόφασης για την ελληνική διατροφή θα συζητηθεί και θα προσεγγιστεί από επιστήμονες και ειδικούς της διατροφής σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της ΗΟRECA.

Συγκεκριμένα η «ΕΣΤΙΑ» (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προώθηση της Ελληνικής Διατροφής & της Γαστρονομίας) διοργανώνει εκδήλωση με διακεκριμένους ομιλητές την κ. Α. Τριχοπούλου, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και διευθύντριας του Κέντρου Διατροφής για την Ελλάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον κ. Ν. Σκουλά π. Υπουργό Τουρισμού, την κ. Α. Λινού πρόεδρο της Επιτροπής Ελληνικής Διατροφής, τον κ. Δ. Ασημακόπουλο πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, τον κ. Γ. Καββαθά πρόεδρο της ΕΣΤΙΑ και τον κ. Ν. Κατσαρό π. πρόεδρο του ΕΦΕΤ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο σκηνοθέτης κ. Μ.Μανουσάκης ενώ θα συντονίσει η κ. Μ. Μανούσου δημοσιογράφος. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία παραδοσιακής μεσογειακής ελληνικής κουζίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επίκοινωνσετε με την εταιρεία FORUM AE, τηλ 210 5242100, φαξ 210 5246581, email: info@forumsa.gr, www.forumsa.gr
    

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο