Τα νέα των μελών μας

Forum AE: Δείτε στη HO.RE.CA. το ξενοδοχείο του μέλλοντος!

To Future Hotel (Ξενοδοχείο του Μέλλοντος) είναι μια πρόκληση για κάθε πρωτοπόρο ξενοδόχο. Είναι η απάντηση στο πώς θα μοιάζουν τα προηγμένα Ξενοδοχεία της 3ης χιλιετίας! Αυτό το απίστευτο φουτουριστικό ξενοδοχείο αξιοποιεί καινοτόμες διαδραστικές τεχνολογίες για να εισάγει τον επισκέπτη σε μια νέα διάσταση φιλοξενίας χαρίζοντάς του το απόλυτο ζητούμενο: Μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις!

Δείτε από κοντά το Future Hotel αποκλειστικά στην 5η ΗΟ.RE.CA 2010.

Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν οι επισκέπτες της 5ης ΗΟRECA 2010, που θα διοργανωθεί από 22 έως 25 Ιανουαρίου στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο στο Eλληνικό. Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα παρουσιαστούν διαδραστικά υλικά και τεχνολογίες αιχμής σε εφαρμογές κατάλληλες για το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος. To Future Hotel είναι ένα πρότυπο project για ένα ξενοδοχείο που αξιοποιεί επαναστατικές τεχνολογίες, σ’ ένα μόνιμο διαδραστικό παιχνίδι αισθήσεων. 

Σε αυτή τη νέα διάσταση φιλοξενίας πρωταγωνιστούν τα οικολογικά υλικά, οι φωτεινές επιφάνειες και οι επιπλώσεις τελευταίας τεχνολογίας που εμπνέονται από τη φύση. 

Οι 4 ενότητες που θα δείτε στη 5η HORECA, ανεπτυγμένες σε 350 τ.μ., θα παρουσιάσουν: 
1) ένα τεχνολογικά και διακοσμητικά προηγμένο εστιατόριο, 
2) ένα πολυτελές και πολυλειτουργικό lounge μπαρ, 
3) τη σουίτα του μέλλοντος, με όλο το φουτουριστικό design και τον εξοπλισμό της, και 
4) μια αίθουσα αναψυχής και γυμναστηρίου εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.forumsa.gr  (info@forumsa.gr & magazines@forumsa.gr)

       

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο