Τα νέα των μελών μας

FORUM AE: Απόλυτα ικανοποιημένοι επισκέπτες και εκθέτες της 8ης HORECA 2013!

Έπεσε θριαμβευτικά η αυλαία για την 8η HORECA 2013, τη μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Χάρη στη συντονισμένη διαφημιστική καμπάνια, αλλά και τη φήμη που έχει ήδη κατακτήσει η HORECA, κατάφερε να συγκεντρώσει : 470 εκθέτες, 120.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 36.000 επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Η FORUM AE στοχεύοντας στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης HORECA αλλά και στα πλαίσια της στρατηγικής επικοινωνίας ανέθεσε στην γνωστή εταιρεία ερευνών OPINION να καταγράψει και να μετρήσει το βαθμό ικανοποίησης τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών της 8ης HORECA 2013. Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από την επιθυμία της να εντοπίσει τους τομείς εκείνους που ενδεχομένως χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήρθαν να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά πως η HORECA δεν είναι απλώς μια έκθεση- θεσμός για τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία, αλλά και ένα εξαιρετικά σημαντικό εμπορικό φόρουμ, για ολόκληρο τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης με το 88% των επισκεπτών της έκθεσης να δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένο από την επίσκεψή του στην 8η HORECA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο