Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: 8η HORECA 2013

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στην αγορά σήμερα, η HORECA απολαμβάνει της εμπιστοσύνης τής προμηθευτικής αγοράς. Ήδη 140 επιχειρήσεις έχουν–στις αρχές Ιουλίου- οριστικοποιήσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους στην 8η HORECA 2013. Η διοργανώτρια εταιρεία είναι αισιόδοξη  πως ο τελικός αριθμός των εκθετών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ώστε και αυτή η διοργάνωση της HORECA να γράψει ιστορία επιβεβαιώνοντας πως είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας!

Αξίζει να σημειωθεί πως η 8η HORECA θα διεξαχθεί από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2013 και πάλι στο υπερσύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Η 8η HORECA 2013 θα πλαισιωθεί από σειρά καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα προσέλκυσης σημαντικών διεθνών αγοραστών από την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο