Τα νέα των μελών μας

FORUM AE: 8η HORECA 2013 – Η μεγαλύτερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση που έγινε ποτέ!

Η 8η Διεθνής Έκθεση HORECA 2013 θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, και αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της.

Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα, η 8η HORECA έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 450 και πλέον εκθετών καλύπτοντας το εντυπωσιακό νούμερο των 40.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Σε συνάρτηση με τα απίστευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, η 8η HORECA επιβεβαιώνει πανηγυρικά όσους τη χαρακτηρίζουν ως τη σημαντικότερη εκθεσιακή διοργάνωση για την Τουριστική και την ευρύτερη Επισιτιστική Βιομηχανία της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν, υπό την αιγίδα και την ευθύνη των θεσμικών φορέων του κλάδου, πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις:

2η Γενική Συνέλευση ΞΕΕ

Η 2η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) θα λάβει χώρα στις 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30 σε ειδικό χώρο του Hall 2, όπου θα παρευρεθούν πάνω από 2.000 ξενοδόχοι από όλη τη χώρα!

6ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας

Για άλλη μια χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, χάρη στις ποιοτικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει. Επίσης, σε ειδική προσυνεδριακή συνάντηση θα παρουσιαστεί η ανάληψη και το πρόγραμμα του παγκόσμιου συνεδρίου των Αρχιμαγείρων «WACS CONGRESS ATHENS 2016».


Future Hotel on the Web

Σε μια εποχή που οι κρατήσεις από το διαδίκτυο ολοένα αυξάνονται, το “Future Hotel on the Web”, οδηγεί τον Έλληνα ξενοδόχο στη νέα ψηφιακή εποχή και τον βοηθά να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις του από το διαδίκτυο αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που του προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

2ο HORECA Beer Festival

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το HORECA Beer Festival με στόχο την ανάδειξη του προϊόντος και την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου. Με περισσότερες συμμετοχές beer bartenders, διαγωνισμούς και παρουσιάσεις των νέων trends, ενώ παρόντα θα είναι και τα σημαντικότερα brands μπίρας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

«Ελληνικό Πρωινό»

Στόχος του προγράμματος  «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι η δημιουργία ενός πρωινού που θα φέρνει τους πελάτες των ξενοδοχείων σε γνωριμία με τη μεγάλη ποικιλία της τοπικής κουζίνας. Φέτος θα παρουσιαστούν τοπικά εδέσματα και προϊόντα, που σερβίρονται ήδη σε ξενοδοχεία, από τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κω, τη Λέσβο, τη Νάξο, τη Χαλκιδική, τη Μαγνησία και τη Μεσσηνία. 

Πρωταθλήματα SCAE

Μετά τη διάκριση της χώρας μας ως «World’s Best Nation» και το 2012, η φετινή διοργάνωση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων στην 8η HORECA αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάδειξη των καλύτερων Ελλήνων baristi!

1ο Bartending Show

Το 1ο Bartending Show είναι γεγονός στη HORECA. Καταξιωμένοι bartenders και mixologists θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες καθετί καινούργιο αφορά στις τάσεις, στις μεθόδους και στην παρουσίαση για την παρασκευή νέων και κλασικών cocktails. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πρωτότυποι διαγωνισμοί καθώς και το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cocktail της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος.

1ο Σαλόνι Ελληνικού Κρασιού

Στο 1ο Σαλόνι Ελληνικού Κρασιού, οι οινοποιητικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από την αγορά των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα σεμινάρια και γευστικές δοκιμές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο