Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: 6η HO.RE.CA. 2011 – Απίστευτη επιτυχία σε πείσμα των καιρών!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Διεθνής Έκθεση HORECA 2011 στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα Αττικής.

Από τις 3 έως και τις 6 Φεβρουαρίου 2011, δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έσπευσαν για να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα, τις εξελίξεις και τις καινούργιες τάσεις στην τροφοδοσία, στον εξοπλισμό και στις υπηρεσίες για τον Ξενοδοχειακό τομέα και τη Μαζική Εστίαση.

Μάλιστα, με τα ποιοτικά στάνταρ οργάνωσης, τον καινούργιο σχεδιασμό που λειτούργησε άψογα, τον υψηλότατο διαφημιστικό προϋπολογισμό και τις νέες στρατηγικές προσέλκυσης επαγγελματιών επισκεπτών, η HORECA έσπασε ακόμη ένα νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας σημειώνοντας μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 25%!

Με τους 326 εκθέτες να δηλώνουν στο σύνολό τους ενθουσιασμένοι από την ποιοτική αναβάθμιση του στοχευμένου κοινού, αλλά και τους αντιπροσώπους οίκων του εξωτερικού να κάνουν λόγο για μια έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μια αγορά με απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης, η 6η HORECA σημείωσε μια ανεπανάληπτη για τα δεδομένα της εποχής επιτυχία!

Γεγονός που τόνισε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης, ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της 6ης HORECA 2011, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων που έδωσαν το “παρών” στις παράλληλες εκδηλώσεις. 

Από αριστερά προς δεξια: Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης, ο Πρόεδρος και Δ/ν Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας FORUM ΑΕ κ. Νίκος Χουδαλάκης.

      
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο