Τα νέα των μελών μας

Forum A.E: 220 Εκθέτες στην 8η HORECA μέχρι στιγμής!

Δυναμικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 8η HORECA, τη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.

H μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη της προμηθευτικής αγοράς στην έκθεση HORECA μπορεί να χαρακτηριστεί απλά παροιμιώδης αφού το νούμερο των εκθετών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2013, αγγίζει τους 220, καλύπτοντας περισσότερα από 10.000 τ.μ. καθαρής εκθεσιακής επιφάνειας!

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων εκθετών για την 8η HORECA 2013 αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες, με τον τελικό αριθμό τους να υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τους 380! H 8η HORECA μέσα από μια πληθώρα events, σεμιναρίων και παράλληλων εκδηλώσεων, είναι βέβαιο πως θα συμβάλλει ουσιαστικά -για ακόμη μια χρονιά- στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο