Τα νέα των μελών μας

Forum: 3ο Future Hotel Web & Tech στη 10η HORECA

 

 

Στο πλαίσιο της 10ης πανηγυρικής HORECA (6-9 Φεβρουαρίου 2015), σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 3, θα διεξαχθεί το 3ο Future Hotel Web & Tech, που απευθύνεται στους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων, τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και τουριστικών καταλυμάτων ή μικρών τουριστικών μονάδων.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και των εργαλείων που έχει στη διάθεσή του ο ξενοδόχος σήμερα, σε συνδυασμό με το σταθερά αυξανόμενο ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τη βελτιστοποίηση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, αναδεικνύουν το 3ο Future Hotel Web & Tech κορυφαία συνάντηση των τεχνολογιών αιχμής για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με την εμπειρία των δύο προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, το 3ο Future Hotel Web & Tech εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις διαδικτυακές τεχνολογίες, τις εφαρμογές και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ο ξενοδόχος σήμερα για να αυξήσει τις πωλήσεις του μέσω του Διαδικτύου. 

Στη σκηνή του 3ου Future Hotel Web & Tech, οι επαγγελματίες επισκέπτες από  τον ξενοδοχειακό κλάδο θα μπορούν να παρακολουθούν εισηγήσεις, και να συμμετέχουν σε workshops και διαδραστικές παρουσιάσεις. Η φετινή διοργάνωση θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτόμες δράσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους προσκεκλημένους ομιλητές διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ξενοδόχους για τις έξυπνες τεχνολογίες και το διαδικτυακό μάρκετινγκ στον κλάδο.

 

WORKSHOP ΓΙΑ ΤΟΝ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της 10ης HORECA διοργανώνεται ένα στοχευμένο Workshop για ξεχοδόχους και στελέχη ξενοδοχείων, που εστιάζει σε θέματα αιχμής, τεχνολογικών εξελίξεων στους τομείς της λειτουργίας του ξενοδοχείου, αλλά και σε σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Ανάμεσα σε άλλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τον τομέα του Housekeeping, πρακτικές, λάθη και λύσεις, καθώς και νέες τεχνολογίες στο housekeeping. Σεμινάρια για το Interior Design με τις πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις, Lighting systems και Lighting installations, καθώς και ειδικό σεμινάριο για την εκμετάλλευση διαθέσιμων χώρων και μετατροπή τους σε χώρο πολλαπλών χρήσεων και εκδηλώσεων Guest.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο