Τα νέα των μελών μας

FOODTECH 2019: Θα ξεπεράσουν τους 300 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες

undefined

undefined

 

HFOODTECH πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της σε λίγους μήνες και η ανταπόκριση της αγοράς για συμμετοχή έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία. 

Η FOODTECH 2019, που θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, από την πρώτη της κιόλας διοργάνωση, έχει βάλει τις βάσεις για να γίνει ο μεγάλος εκθεσιακός θεσμός για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των Τροφίμων & Ποτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Ν.Α. Ευρώπη. Η τεράστια σε μέγεθος και διάρκεια διαφημιστική προβολή, οι στοχευμένες δράσεις προσέλκυσης επίλεκτων αγοραστών από το εξωτερικό, το υψηλό οργανωτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την αποστολή από την διοργανώτρια εταιρεία προσωπικών barcode προσκλήσεων σε χιλιάδες στελέχη του κλάδου, εγγυώνται την τεράστια εμπορική επιτυχία της έκθεσης. 

Πάνω από 135 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 

Στην FOODTECH 2019 θα συμμετάσχουν ως εκθέτες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Ήδη έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους πάνω από 135 ελληνικές και ξένες εταιρείες από την Κύπρο, την Γερμανία, την Ιταλία και την Τουρκία, ενώ ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 300 εκθέτες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν αρκετές σημαντικές επιχειρήσεις, όπως: ACMONGROUP, AIRLIQUIDEHELLAS, AVENCOSA, EUROPACKAEE, HELLASDIGITAL, INOVA ΑΕΒΕ, KAPELISPACKAGING, MULTIVACHELLAS, NOVAPACKAGING, SABO ΑΕΒΕ, SILGANCLOSURESGMBΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜ. ΕΞΟΠΛ., ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΑΕ, ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΜΙΛΟΣ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΛΗΣ Ν.Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΟΝΑΡΟΣ ΑΕ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΒΕΕ, ΤΑΧΥΠΑΚ ΕΠΕ, ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ, ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΡ. ΤΕΧΝΩΝ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, CSBSYSTEMS.R.L., FAFOODALLERGENSLABLTD αλλά και πολλές άλλες.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο