Τα νέα των μελών μας

FOODTECH 2019: 250 Hosted Buyers θα πραγματοποιήσουν 4.000 b2b meetings

undefined

undefined

 

Με στόχο η έκθεση FOODTECH να αποτελέσει μια κομβική εμπορική συνάντηση διεθνούς εμβέλειας, η διοργανώτρια εταιρεία θα επενδύσει σημαντικό ποσό σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας διεθνών αγοραστών. 

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από αγορές στόχους του εξωτερικού, η FOODTECH, η οποία θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, είναι σίγουρο ότι θα καθιερωθεί ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για την παραγωγή, διακίνηση, αποθήκευση και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Ήδη αναμένεται να προσελκύσει ως hosted buyers 250 σημαντικούς ξένους αγοραστές  από επιλεγμένες χώρες-στόχους. Γεγονός που μεταφράζεται σε περισσότερα από 4.000 b2b meetings με τους Έλληνες και ξένους εκθέτες. Οι εμπορικές-διερευνητικές συναντήσεις ανάμεσα σε εκθέτες και υποψήφιους αγοραστές-επενδυτές από τις διεθνείς αγορές θα πραγματοποιούνται τόσο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του b2b meeting area όσο και στα περίπτερα των ίδιων των εκθετών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Hosted Buyers της έκθεσης, θα ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ. Παράλληλα γίνονται στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού προκειμένου να εξασφαλισθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση ανεξάρτητων επενδυτών. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε την μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό της διοργανώτρια εταιρείας, η οποία εδώ και 6 χρόνια πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία το Hosted Buyers program της έκθεσης FOOD EXPO, η οποία μάλιστα φέτος συγκέντρωσε και 900 hosted buyers, αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία αλλά και ένα ήδη καλά οργανωμένο δίκτυο από agents σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζουν την επιτυχία του προγράμματος και για την έκθεση FOODTECH.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο