Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort:Το ξενοδοχείο Fodele Beach συμμετέχει στην ” Ώρα της Γης”

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort του ομίλου GLK, συμμετέχει και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην «Ώρα της Γης», το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011. 

Την ημέρα αυτή, στις 20:30 ο κόσμος ενώνεται ενάντια στην κλιματική αλλαγή και σβήνει τα φώτα του για μία ώρα. 

Στο πλαίσιο αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας,  η εταιρεία απέστειλε πλέον των  2.500 e-mails για να ενημερώσει το προσωπικό και τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο για την σπουδαιότητα αυτής της κίνησης.

Η εταιρεία, που έχει σκοπό να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον του προσωπικού και των επισκεπτών των ξενοδοχείων της, σχετικά με τα οικολογικά θέματα, ακολουθεί ένα μοντέλο ανάπτυξης που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ψάχνει διαρκώς νέους τρόπους για  να  συμβάλλει στην προστασία της γης μας.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το περιβάλλον που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και του οποίου είμαστε αναπόσπαστο και εξαρτώμενο τμήμα του, έχουμε χρέος να το παραδώσουμε αναλλοίωτο και στις επόμενες γενιές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο