Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Θαλάσσιο πάρκο και με πιστοποίηση από την TUV Hellas στο Fodele Beach

undefined

 

Πιστοποιημένο για μια ακόμα χρονιά, από τον οργανισμό TUV Hellas (TUV Nord) SA, είναι το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο Φόδελε.

Το πάρκο επιθεωρήθηκε διεξοδικά από τους εντεταλμένους ελεγκτές, οι οποίοι διαπίστωσαν την άρτια εκπαίδευση των ναυαγοσωστών, την άριστη κατάσταση των κατασκευών, αλλά και τους μεθοδικούς τρόπους συντήρησης που εφαρμόζονται, συνθήκες που όλες μαζί εγγυόνται διασκέδαση με ασφάλεια για μικρούς και μεγάλους, στο θαλάσσιο πάρκο του γνωστού ξενοδοχείου.

Πρόκειται για μια ακόμα διάκριση, η οποία αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται από το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στους χιλιάδες επισκέπτες, με μόνο σκοπό να μετατρέψουν τις διακοπές τους στην Κρήτη σε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, που θα τους συντροφεύει σε όλη τους τη ζωή!

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο