Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Συνεργασία του ξενοδοχείου με τη μη κερδοσκοπική εταιρία

 

Η οργάνωση «Καθαρά Χέρια» η οποία είναι η πρώτη οργάνωση υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος αυτού του είδους στην Ελλάδα, εκτιμά ότι περισσότερα από 800,000 σαπούνια απορρίπτονται εβδομαδιαίως στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης είναι η με κάθε πρόσφορο και νόμιμο τρόπο συλλογή υπολειμμάτων σαπουνιού από τα ξενοδοχεία και έπειτα από ανακύκλωση και απολύμανση, η μετατροπή τους σε νέα σαπούνια και προώθησή τους σε φτωχές οικογένειες, σε σχολεία, σε γηροκομεία, κοινωνικά παντοπωλεία, καθώς και σε αναπτυσσόμενα κράτη. 

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort πιστό στην παράδοση που ακολουθεί με στόχο την ποιοτική και οικολογική ανάπτυξη συμμετέχει και στα παρακάτω προγράμματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

  1. Συλλογή σε ειδικούς κάδους – λιποσυλλέκτες υπολειμμάτων ελαίων από τις κουζίνες του ξενοδοχείου
  2. Συλλογή σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης φθαρμένων γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών
  3. Συλλογή φθαρμένων φορητών ηλεκτρικών στηλών  (μπαταρίες)
  4. Συλλογή φθαρμένων ηλεκτρικών λαμπτήρων
  5. Συλλογή φθαρμένου ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού 

Επίσης το 2013 απέσπασε για 13η φορά το βραβείο της γαλάζιας σημαίας για την παραλία του, για 5η  συνεχόμενη χρονιά τo Green Key Eco Label της ΕΕΠΦ και επελέγη από τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr πέμπτο στα δέκα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο με απίστευτες νεροτσουλήθρες.

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort είναι υπερήφανο που συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια της εταιρείας «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» και ευχόμαστε στη συμμετοχή και άλλων ξενοδοχείων για τη βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντός μας. 

                        

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο