Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach Water Park Holiday Resort: Στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» το Fodele Beach Water Park Holiday Resort

undefined

 

Το Fodele Beach Water Park Holiday Resort η ξενοδοχειακή μονάδα που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την τοπική οικονομία και έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει κάθε ομορφιά της Κρήτης γενικότερα και του Φόδελε ειδικότερα, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ένταξή της στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 undefined

Το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται με στόχο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία με αγνά, παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας. Στοχεύει στο να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες των Ελληνικών ξενοδοχείων να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό μας πλούτο και να γευτούν στο πρωινό τους τα αναρίθμητα προϊόντα της γης μας. Η βάση του ελληνικού πρωινού είναι προϊόντα όπως το ψωμί, τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, το μέλι, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες, τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα, προϊόντα που διαθέτουμε σε αφθονία στην Κρήτη και σε εξαιρετική ποιότητα.

undefined

Πέρα όμως από τη γνωριμία της γεύσης των προϊόντων και των εδεσμάτων, στόχος του «Ελληνικού Πρωινού» είναι να προχωρήσει στη γνωριμία των παραγωγών με τους καταναλωτές, των τρόπων παραγωγής, και να αναδείξει έτσι τον τόπο, το τοπίο και το φυσικό περιβάλλον παραγωγής κάθε γεύσης.

Πρόκειται δηλαδή για μια ενέργεια ουσιαστικής εξωτερίκευσης των παραγωγών μας, με πολλαπλά οφέλη και σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική μας οικονομία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο