Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νευροβιολογίας νηματωδών

Στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort διοργανώθηκε το «2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νευροβιολογίας Νηματωδών» από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2010.
Στόχος τού συνέδριου ήταν η παρουσίαση των τελευταίων αποτελεσμάτων της έρευνας που αφορά τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.   

Συμμετείχαν 60 νέοι ερευνητές καθώς κι επιστήμονες διεθνούς φήμης που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της νευροβιολογίας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα επιστημονικά ευρήματα σχετικά με τούς μηχανισμούς με τους οποίους το νευρικό σύστημα αντιλαμβάνεται κι επεξεργάζεται ερεθίσματα από το περιβάλλον, καθώς και σχετικά με παθολογικές καταστάσεις του νευρικού συστήματος, όπως οι νευροεκφυλιστικές νόσοι Alzheimer’s, Parkinson’s και άλλες.

Το συνέδριο οργάνωσε ο Δρ. Νεκτάριος Ταβερναράκης, Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ και Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο