Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Σε νέο πρόγραμμα διαχείρισης τροφικών υπολειμμάτων το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

undefined

 

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5*, που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Α2U FOOD– Αποφευκτέα και μη τροφικά υπολείμματα, μια ολιστική προσέγγιση διαχείρισης για αστικές περιοχές», βραβεύτηκε την Παρασκευή 11/10, μαζί και με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Ηρακλείου. 

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στη μείωση της ποσότητας των υπολειμμάτων τροφίμων των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης αλλά και των νοικοκυριών, μέσα από την ανάπτυξη ενός καινοτόμου και ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης τροφικών υπολειμμάτων.

Ειδικότερα, μέσα από συνεργασία με τους επιστημονικά υπεύθυνους του έργου τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, συμμετείχαν με την μέτρηση των ποσοτήτων και των ειδών των τροφικών υπολειμμάτων, με την τοποθέτηση ζυγιστικής μηχανής στους χώρους τους, πραγματοποιώντας σειρά μετρήσεων. Σε επόμενο στάδιο, πρόκειται να εγκατασταθεί σύστημα συλλογής και διαχωρισμού των τροφικών υπολειμμάτων, να υλοποιηθούν περισσότερες επενδύσεις με περιβαλλοντικό πρόσημο, αλλά και να επεκταθεί το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας στους άξονες Περιβάλλον – Κοινωνία – Άνθρωπος.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο