Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Μια ακόμα διεθνής διάκριση για το Fodele Beach Water Park Holiday Resort

undefined

Μια ακόμα σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά από τον ταξιδιωτικό οργανισμό της Τσεχίας που απονέμει τα Fischer Awards, έρχεται να προστεθεί στα βραβεία του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Το πολυτελές ξενοδοχείο του Φόδελε, ξεχώρισε ως ένα από τα πιο δημοφιλή και απέσπασε το Fischer Award ως «Ξενοδοχείο με εξαιρετική αξιολόγηση πελατών». Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Holiday World» που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα το διάστημα 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2015 και αντικατοπτρίζει την επιτυχία των προσπαθειών για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρονται στο Fodele Beach.

Αυτή η αναγνώριση των πελατών, αποτελεί και τη μεγαλύτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους στο ξενοδοχείο, αλλά και την καλύτερη ηθική επιβράβευση για όλες και όλους αυτούς που με αφοσίωση και επαγγελματισμό, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο