Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

undefined

Με κάθε επισημότητα και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Στο φινάλε της πιο ιδιαίτερης τουριστικής περιόδου των τελευταίων δεκαετιών, η διεθνής αυτή ημέρα, όπως ορίστηκε το 1970 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, εορτάστηκε από τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου ως η γιορτή – σύμβολο της ανάδειξης της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού, στη διεθνή κοινότητα. Και ειδικά φέτος, όπου το θέμα του εορτασμού ήταν το «Τουρισμός και Αγροτική Ανάπτυξη», στην Κρήτη είχαμε έναν λόγο παραπάνω να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που κατατάσσουν τον τόπο μας ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών. Η σχέση άλλωστε του τουρισμού με την αγροτική ανάπτυξη είναι γνωστή στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, όπου εδώ και πολλά χρόνια, υλοποιούμε μια στρατηγική σύνδεσης των δυο τομέων, μέσα από τοπικές συνεργασίες που αναδεικνύουν τον πλούτο της κρητικής γης, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των Κρητικών παραγωγών. 

 undefined

Ο τουρισμός για τη χώρα μας, αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τον τουριστικό τομέα, τους εργαζομένους και όλες τις επιχειρήσεις που με τη σειρά τους στηρίζουν την ατμομηχανή της οικονομίας μας. Άλλωστε, η σταθερή εμπιστοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας στην Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα για την επόμενη μέρα. Τη μέρα που θα ζήσουμε ξανά το καλοκαίρι όπως μας αξίζει. Με πολίτες όλου του κόσμου να κυκλοφορούν στις πόλεις και τις αγορές μας απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τα προϊόντα μας, με γέλια και χαρές, με την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης να ταξιδεύει στα πέρατα της οικουμένης. Μέχρι τότε, ας διατηρήσουμε την πίστη και το χαμόγελό μας. Και ας παραμείνουμε δυνατοί και αισιόδοξοι!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο