Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Η δράση – θεσμός «Clean Up The Med» για μια ακόμα χρονιά στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

undefined

Clean Up The Med: Η πανευρωπαϊκή δράση – θεσμός για το περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα χρονιά, με απόλυτη επιτυχία, στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort. 

Με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι πελάτες και το προσωπικό του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort συμμετείχαν ενεργά σε αυτό το γαϊτανάκι περιβαλλοντικής ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με χιλιάδες εθελοντές που πραγματοποίησαν ανάλογες δράσεις στις παραλίες της Μεσογείου. Μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση αλλά και τη διεθνή κινητοποίηση, προκειμένου να προστατευτεί η Μεσόγειος Θάλασσα, μια πανευρωπαϊκή γιορτή για το περιβάλλον που εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνει στο στίγμα της την Κρήτη και την πανέμορφη παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort. 

 undefined

Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση – η οποία εντάσσεται σε ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής κοινωνικής Ευθύνης – γίνεται κάθε χρόνο δεκτή με ενθουσιασμό από τους ξένους επισκέπτες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, ενώ αποτελεί και ένα από τα κριτήρια βράβευσης της παραλίας του ξενοδοχείου με τη Γαλάζια Σημαία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο