Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Γαλάζια Σημαία στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

undefined

Για μια ακόμα χρονιά, η Γαλάζια Σημαία, το σύμβολο ποιότητας που απονέμεται σε οργανωμένες ακτές με βάση αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια, κυματίζει στην παραλία του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο Φόδελε.

undefined

Η Γαλάζια Σημαία, το εθελοντικό αυτό πρόγραμμα που αποτελεί μία πρότυπη περιβαλλοντική δράση για ακτές με μεγάλο αριθμό λουόμενων, ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80, αποτελεί σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες και απονέμεται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες. Ο υπεύθυνος σε διεθνές επίπεδο χειριστής του Προγράμματος, το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE), σε συνεργασία με τους συντονιστές των χωρών μελών του, αναμορφώνει κατά καιρούς τα κριτήρια βράβευσης, καθιστώντας συνεχώς αυστηρότερη την εφαρμογή τους, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στις ακτές και μαρίνες που βραβεύονται.

undefined

Οι φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η διοίκηση του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, οδήγησαν την Ελληνική Εταιρεία προστασία της Φύσης (αρμόδιο φορέα για τη χώρα μας), να απονείμει έπειτα από διεξοδικούς ελέγχους τη Γαλάζια Σημαία για την παραλία του ξενοδοχείου.

Η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας, έγινε σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Κώστα Μαμουλάκη, εκπροσώπων των Λιμενικών Αρχών, της διοίκησης, του προσωπικού και φυσικά των πελατών του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: http://eepf.gr/el/blueflag

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.