Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach Water Park Holiday Resort: Διεθνής διάκριση για το FODELE BEACH Water Park Holiday Resort

undefined

 

Με μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, υποδέχεται την νέα τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο Φόδελε.

Tο πολυτελές ξενοδοχείο που αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο προορισμό των επισκεπτών του τόπου μας, βραβεύτηκε με το «2014 Award of Excellence» από τους χρήστες της κορυφαίας εταιρείας onlineκρατήσεων διεθνώς, της Booking.com! Πρόκειται για μια διάκριση με ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού μέσα από τον συγκεκριμένο οργανισμό γίνονται περισσότερες από 800 χιλ. κρατήσεις ημερησίως, οι δε χρήστες είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, αφού έχουν εικόνα και συγκρίνουν ξενοδοχεία απ’ όλο τον κόσμο. Η βαθμολογία που έδωσαν στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν την κράτηση τους μέσω του Booking.com, οδήγησε στη διάκριση με το «2014 Award of Excellence».

Η συγκεκριμένη βράβευση, αποτελεί την καλύτερη ηθική ανταμοιβή για όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να κάνουν την παραμονή των χιλιάδων επισκεπτών, αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Ταυτόχρονα όμως, η διατήρηση αυτής της θέσης αποτελεί έναν ακόμα στόχο, με τις προσπάθειες όλων των συνεργατών να συνεχίζονται έτσι ώστε να παρέχονται πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες, ικανές να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους αλλά και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο