Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: Διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας στο Fodele Beach Hotel

 undefined

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort επιβραβεύτηκε με μια ακόμα διεθνή διάκριση, αυτή του «Green Key», για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα «Green Key» δημιουργήθηκε από τη διεθνή, μη κυβερνητική οργάνωση Foundation for Environmental Education (F.E.E.) το 2002. Αποστολή της Οργάνωσης είναι η περιβαλλοντική εκπαίδευση ανά τον κόσμο και κάθε χρόνο επιβραβεύει με το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας τις τουριστικές μονάδες που εφαρμόζουν συγκεκριμένες περιβαλλοντικές και οικολογικές πρακτικές όπως είναι η ευαισθητοποίηση στα οικολογικά θέματα των εργαζομένων και των πελατών τους, η αυξημένη χρήση βιώσιμων μεθόδων λειτουργίας, η συνακόλουθη μείωση κατανάλωσης ενέργειας κ.ά.

undefined

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort  στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, έχει εντάξει φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές στην καθημερινή διαχείριση και εφέτος. H πολιτική αυτή επιβραβεύτηκε με τη διεθνή διάκριση  που με δεδομένες τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες των ξένων επισκεπτών της χώρας μας, προβάλλει το Φόδελε και την Κρήτη γενικότερα, σε ολόκληρο τον κόσμο.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο