Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: «Clean Up The Med» στο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort

undefined

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, η πανευρωπαϊκή δράση Clean Up The Med στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort. 

Μια εκδήλωση προστασίας του περιβάλλοντος που αποτελεί πλέον θεσμό και στην οποία συμμετέχει πλήθος επιχειρήσεων και φορέων, ενώ αποτελεί και μία από τις προτεινόμενες περιβαλλοντικές δραστηριότητες για τη βράβευση μιας παραλίας με την Γαλάζια Σημαία.

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας και υγιεινής, όπως ακριβώς ορίζονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι πελάτες και το προσωπικό του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort συμμετείχαν με πολύ κέφι και όρεξη στον καθαρισμό της παραλίας και με αυτόν τον τρόπο η παραλία του ξενοδοχείου συμπεριλήφθηκε στα Ευρωπαϊκά σημεία που ανέπτυξαν δράση. Ταξίδεψε έτσι και από την Κρήτη το μήνυμα ότι η Μεσόγειος πρέπει να προστατευτεί από τη μόλυνση και τις καταστροφικές επιπτώσεις που επιφέρει στο θαλάσσιο οικοσύστημα η ανθρώπινη δραστηριότητα, επιπτώσεις που βαρύνουν και τον ίδιο τον άνθρωπο, αφού αποτελεί μέρος της τροφικής αλυσίδας.

undefined

Η επιτυχία δε της συγκεκριμένης δράσης, η οποία έχει ενταχθεί στο «πράσινο» πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, είναι το γεγονός ότι στέλνει ισχυρό, αισιόδοξο μήνυμα, ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες ευαισθητοποιούνται και συμμετέχουν όλο και περισσότερο στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Όχι μόνο ευκαιριακά, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και όσο αυτή η αλυσίδα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης θα μεγαλώνει και θα ισχυροποιείται, τόσο πιο αισιόδοξα μπορούμε να δούμε το μέλλον του πλανήτη μας! 

Για περισσότερες πληροφορίες, Γρηγόρης Πετράκης τ. 6937003440

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο