Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5: “We do Local”

undefined

 

Για μια ακόμα χρονιά, το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5*, εφαρμόζει τη φιλοσοφία στήριξης, ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, «We Do Local».

Για το σκοπό αυτό υλοποιεί μια σειρά δράσεων που στοχεύουν στη διαρκή και ουσιαστική ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας και της κληρονομιάς της Κρήτης.

Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, διαλογής στην πηγή και ανάπτυξης της κυκλικής οικονομίας.

Σκοπός όλων των παραπάνω, όπως και της γενικότερης φιλοσοφίας που διέπει τη Διοίκηση, τα στελέχη και το προσωπικό του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort 5*είναι να μπορέσει ο κάθε επισκέπτης του να απολαύσει την αληθινή κρητική φιλοξενία, αλλά και να «πάρει» στοιχεία από τις ομορφιές του τόπου.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο