Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort: 2nd HTS-ERS HERMES 2013

 

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, οι εργασίες του 2ου Ευρωπαϊκού Σχολείου Πνευμονολογίας «2nd HTS-ERS HERMES 2013», που οργανώθηκε από την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο FODELE BEACH, στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 30 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου 2013 και οργανώθηκε από τον Καθηγητή Πνευμονολογίας κ. Νικόλαο Σιαφάκα και την Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εθνική Εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία, κ. Ελένη Τζωρτζάκη.

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Εγχειρήματος, είναι η προετοιμασία των Ελλήνων Πνευμονολόγων για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις απόκτησης του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πνευμονολογίας. Στο 4ημερο αυτό διδάχτηκαν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν τις παθήσεις του αναπνευστικού από καταξιωμένους Έλληνες Πανεπιστημιακούς Δασκάλους από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας.

Η άρτια οργάνωση καθώς και η ιδανική επιλογή του χώρου πραγματοποίησης του Σεμιναρίου βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση και του 2ου Θερινού Σχολείου της Πνευμονολογίας. Το συγκεκριμένο Σεμινάριο αποτελεί την δεύτερη ελληνική προσπάθεια στις Ευρωπαϊκές Εξετάσεις Πνευμονολογίας και ευελπιστούμε να στεφθεί με την ίδια επιτυχία όπως και την περυσινή απόλυτη επιτυχία των Ελλήνων συμμετεχόντων στις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Διπλώματος της Πνευμονολογίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο