Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach Hotel: Συμμετοχή στη δράση Clean Up The Med από το Fodele Beach Hotel

undefined

 

Με κέφι και ενθουσιασμό, το προσωπικό και οι πελάτες του ξενοδοχείου FODELE BEACH & WATER PARK HOLIDAY RESORT συμμετείχαν και εφέτος στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τον καθαρισμό της Μεσογείου «Clean up the Med» που διοργάνωσε η “Legambiente“.

Η LEGAMBIENTE είναι ένας ιταλικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οικολογικός οργανισμός, μέλος μεγάλων και διεθνών οικολογικών Ενώσεων και Φορέων για την προστασία του Περιβάλλοντος, ενώ η συγκεκριμένη δράση, αποτελεί μια από τις περιβαλλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποτελούν κριτήριο βράβευσης του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες».

Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, έλαβε μέρος στη δράση και με την βοήθεια δημοτικών φορέων, του προσωπικού, αλλά και πελατών του ξενοδοχείου, καθάρισε την παραλία του όρμου του Φόδελε.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο