Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach and Water Park Holiday Resort: CLEAN UP THE MED στο Φόδελε

undefined

 

Στην Πανευρωπαϊκή δράση Clean Up The Med συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά ευαισθητοποιημένοι εθελοντές, ξένοι επισκέπτες, στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Με πολύ κέφι και όρεξη, οι συμμετέχοντες καθάρισαν την παραλία του όρμου του Φόδελε την Παρασκευή 26 Μαΐου, παραδίδοντάς την πεντακάθαρη στους λουόμενους, ενώ οι φωτογραφίες των ξένων επισκεπτών του ξενοδοχείου διέδωσαν τον μήνυμα της συμμετοχής σε πολλές χώρες του εξωτερικού. 

undefined

Η δράση Clean Up The Med έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της θάλασσας Μεσογείου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές. Παράλληλα, η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στους ξένους επισκέπτες της περιοχής, ενώ συμπεριλαμβάνεται ως κριτήριο για την βράβευση μιας παραλίας με την Γαλάζια Σημαία.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο