Τα νέα των μελών μας

Fodele Beach and Water Park Holiday Resort: Clean up the Med 2016

 undefined

Για μια ακόμα χρονιά, ευαισθητοποιημένοι εθελοντές και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort συμμετείχαν στη δράση Clean Up The Med και καθάρισαν την παραλία του όρμου του Φόδελε.

Η δράση, η οποία έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της Μεσογείου, σημείωσε και εφέτος εξαιρετική επιτυχία και είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Με κέφι και όρεξη, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, μαζί με πελάτες και κατοίκους της περιοχής καθάρισαν την πανέμορφη παραλία η οποία ήδη συγκεντρώνει πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

undefined

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort η οποία συντονίζεται από την Legambiente τον ιταλικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οικολογικό οργανισμό για την προστασία του Περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση, αποτελεί παράλληλα μια από τις περιβαλλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποτελούν κριτήριο βράβευσης του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο