Τα νέα των μελών μας

Ezgreece: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

undefined

 

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για να υποδεχτεί το B2Run Athens, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ΕΥ ΖΗΝ Greece DMC. Η συνολική διαδρομή είναι μήκους 5χλμ, μια απόσταση που μπορούν ΟΛΟΙ να διανύσουν τρέχοντας ή και περπατώντας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ η αψίδα του τερματισμού θα τοποθετηθεί μέσα σε αυτό, προσφέροντας στους δρομείς τη μοναδική εμπειρία του τερματισμού μέσα σε ένα από τα πιο εμβληματικά αθλητικά στάδια της χώρας.

undefined

Τι είναι όμως το B2Run;

Είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες. Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε 11 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα, το B2Run λαμβάνει χώρα σε 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Ν. Αφρικής και μετρά πάνω από 230.000 συμμετέχοντες.

undefined

Το B2Run Greece, ωστόσο, δεν είναι άλλος ένας συνηθισμένος αγώνας δρόμου. Δεν απευθύνεται αμιγώς σε αθλητές ή ιδιώτες. Είναι μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο! Μια ευκαιρία για κάθε εταιρεία να καλλιεργήσει δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων και των τμημάτων της μέσα από τη δημιουργία της δικής της ομάδας, να αναπτύξει το δίκτυό της και να συναντηθεί με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς. Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός, αξίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Η βραδιά θα κλείσει με ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις σε ένα μεγάλο party με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, δυνατή μουσική, μπύρες και street food.

undefined

Aπό τον ασκούμενο μέχρι τον διευθύνοντα σύμβουλο και από τον περιπατητή στον κορυφαίο αθλητή, στο B2Run Athens είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!

Ξεκινήστε από σήμερα τις ομαδικές προπονήσεις και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στις 10.10.2019 να γνωριστούμε, να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ανοίγουν στις αρχές Ιουνίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο