Τα νέα των μελών μας

EyeWide: Tο Knossos Beach εμπιστεύτηκε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του στην EyeWide

undefined

 

Tο Knossos Beach, Bungalows Suites Resort and Spa, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα πολυτελές και εκλεπτυσμένο, που βρίσκεται στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του νομού Ηρακλείου, με αιγαιοπελαγίτικη αισθητική και υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, εμπιστεύτηκε στην EyeWide Digital Marketing Agency τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του.

Η αποστολή της EyeWide ήταν να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια σύγχρονη ιστοσελίδα, που θα αντανακλά όλες τις «αρετές» του ξενοδοχείου και ταυτόχρονα θα είναι φιλική και ευχάριστη στο χρήστη… σαν θαλασσινό αεράκι!

undefined

Δείτε το online: www.knossosbeach.com

Το 5άστερο Knossos Beach διαθέτει 100 bungalows, 20 σουίτες και 16 δωμάτια. 

Η Eye Wide Digital Marketing Agency καινοτομεί πάνω από 10 χρόνια στον πολύπλοκο, ανταγωνιστικό, αλλά και συναρπαστικό τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, με πολύ σημαντικές επιτυχίες ειδικότερα στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία.

undefined

 

Στόχος της EyeWide είναι η πολύπλευρη ανάδειξη πρότυπων επιχειρήσεων και η παγίωσή τους στο χώρο του διαδικτύου. Η σφαιρική και αυστηρά επαγγελματική αντιμετώπιση είναι το κλειδί της επιτυχίας των projects της, καθώς παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογικές προτάσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, οι οποίες αποδίδουν οικονομικά και διαρκούν σε βάθος χρόνου.

Η Eyewide ειδικεύεταισε: Web Design & Development, Digital Marketing (Google Adwords, Social Media, eMail Marketing κ.λπ.), Sales & Marketing ξενοδοχείων, Google Trusted Street View Photographer

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο