Τα νέα των μελών μας

Eyewide: Συνεργασία EyeWide-Επιμελητήριο Ηρακλείου

undefined

 

Στην Eye wide Digital Marketing Agency εμπιστεύτηκε το Επιμελητήριο Ηρακλείου τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας CRETACOM (www.cretacom.gr) αλλά και την διαφημιστική προβολή της σε Google και Facebook. Η ονοματοδοσία και η δημιουργία λογοτύπου έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία SPIR.TO.

To CRETACOM είναι ένας online οδηγός των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Νομό Ηρακλείου και αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μελών του.

Η Eyewide σχεδίασε και υλοποίησε την πλατφόρμα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εγγεγραμμένη επιχείρηση να διαμορφώσει το προφίλ της προσθέτοντας πληροφορίες για το αντικείμενο και τα προϊόντα της, φωτογραφίες, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας, socialmedia, ωράριο λειτουργίας κ.ά.  Οι επιχειρήσεις καταχωρούνται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες (Εμπόριο, Μεταποίηση, Υπηρεσίες, Τουρισμός, Εξαγωγές) ανάλογα με το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούνται. Tαυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν τις επιχειρήσεις ανά κατηγορία, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους τους.

Ήδη στην πλατφόρμα έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις, ενώ η online κοινότητα αναπτύσσεται συνεχώς. Για τις ανάγκες προβολής και γνωστοποίησης της πλατφόρμας, η Eyewide ανέλαβε και το Performance Marketing της CRETACOM, λανσάροντας ειδικά σχεδιασμένες καμπάνιες στα Google Ads (Display, Search) και Facebook Ads (Traffic, Brand Awareness), οι οποίες έχουν σκοπό να προσελκύσουν τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και το καταναλωτικό κοινό του νομού Ηρακλείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο