Τα νέα των μελών μας

Eyewide: Συνεργασία EyeWide-Δήμος Αμαρίου

undefined

 

Ένα νέο project ανέλαβε η Eyewide Digital Marketing Agency και πάλι από τον χώρο του τουρισμού: Ο Δήμος Αμαρίου ανέθεσε στην εταιρεία το σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής για την προβολή περιοχής του Αμαρίου και την ανάδειξη της ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Για το σκοπό μιας ολοκληρωμένης προβολής, η Eyewideπροχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας DiscoverAmari (www.discoveramari.com), το λογότυπο της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Creative. Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες – πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η Eyewide δημιούργησε και διαχειρίζεται τα social media της σελίδας (Facebook, Instagram) δημοσιεύοντας περιεχόμενο για το Αμάρι, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες (reach, branding, postengagement, page like), με στόχευση στους ντόπιους και τους επισκέπτες της Κρήτης, για την προώθηση του προορισμού.

Δείτε και ακολουθήστε τους λογαριασμούς του Discover Amari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook page: https://www.facebook.com/discoveramari/

Instagram: https://www.instagram.com/discoveramari/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο