Τα νέα των μελών μας

EyeWide: Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

undefined

 

υπηρεσία Revit Up θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το sustainability, το destination marketing κ.ά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Νίκος Γκιόκας, Director of Business Development της Revit Up θα παρουσιάσει την νέα προσέγγιση για βελτιστοποίηση εσόδων για ξενοδόχους.

undefined

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Γκιόκας και η ομάδα της Revit Up παρευρέθηκαν στο 1ο International Hospitality Expo Cyprus και μίλησαν για στρατηγικές hotel marketing και προώθησης του τουρισμού με τον Σάββα Περδίο, Υπουργό Τουρισμού της Κύπρου, τον Ζαχαρία Ιωαννίδη, Γενικό Διευθυντή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Η ομάδα της Revit Up συναντήθηκε μεταξύ άλλων με στελέχη από τα Tsokkos Hotels, Louis Hotels, Kanika Hotels, Stademos Hotels, Grecian Hotels, Muskita Hotels και Parklane Hotels.

Το Revit Up, μια ολιστική υπηρεσία που βελτιστοποιεί τη διαχείριση εσόδων των ξενοδοχείων, αποτελεί ήδη δημοφιλή επιλογή για κάποιους από τους πιο επιτυχημένους ξενοδόχους. Ο Μηνάς Λιαπάκης, συνιδρυτής του Revit Up και ιδρυτής του EyeWide Digital Marketing Agency θα παρευρεθεί στην συνάντηση της Χαλκιδικής για να παρουσιάσει τη νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη Revit Up και τις άλλες υπηρεσίες της EyeWide.

Η ετήσια συνάντηση των ξενοδόχων ξεκινά στις 9.30 το πρωί, και η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό. Μεταξύ άλλων παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής οι οποίοι θα αναλύσουν την προώθηση του τουρισμού και τις προκλήσεις για το 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο